Home | Werkzaamheden | Projecten | Contact

Werkzaamheden

Schilderswerkzaamheden

U kunt voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden bij Van Amerongen Kwaliteitsschilders terecht: onderhoud/renovatie, restauratie en nieuwbouw. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij kunnen onder geconditioneerde omstandigheden ook uw buitenwerk in de winter uitvoeren.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen van eigenaren, bouwbedrijven en woningstichtingen. Door onze ruime jarenlange ervaring met een gevarieerd aanbod aan opdrachtgevers en werkzaamheden zijn wij van vele markten thuis.

Onze arbeidsvreugde leggen wij graag in het resultaat. Wij zijn dan ook pas tevreden als de klant dat ook is. Door de kleinschaligheid, het ontbreken van een bedrijfspand en veel personeel kunnen we de kosten laag houden. Wij zijn graag bereid om met onze klanten een onderhoudscontract aan te gaan. Een onderhoudscontract bij ons omvat alleen datgene dat echt noodzakelijk is.

Wist u dat het btw-tarief voor binnen- en buitenschilderwerk voor woningen ouder dan 2 jaar geen 21% maar slechts 6% bedraagt? Vraag naar de voorwaarden!

Met ingang van het winterseizoen 2006-2007 is het begrip "winterschilder" vervallen en daarmee ook de premie op het schilderwerk in de periode november-maart. Wij willen u toch graag een korting aanbieden op het schilderwerk in deze periode. Laat u verrassen en bel gerust voor een vrijblijvende offerte.

Behangen

Wandbekleding in de vorm van behangselpapier is niet weg te denken uit de wandverfraaiings-mogelijkheden. Glasweefsel om op de wanden te plakken en daarna in de gewenste kleuren te schilderen is er in tientallen designs. Textielbehang met papieren en linnen drager, de verschillende soorten afwasbare vinyl behangsoorten: te veel om op te noemen.
Met de verfrol kunnen verschillende soorten latex, acryl of kwartsverven in diverse kleuren en structuren worden gerold.
Wij kunnen als allround schilders uw wanden met diverse materialen afwerken, er is een breed scala aan mogelijkheden.

Glasherstel en isolatie

Naast het uitvoeren van schilderwerk en wandafwerking verzorgen wij ook alle voorkomende werkzaamheden op glasgebied. Of het nu gaat om het vervangen van een breukruit, het aanbrengen van isolatieglas of zelfs het aanpassen van oude constructies en deze geschikt maken voor isolatieglas, bij ons kunt u terecht voor elke oplossing.

Bekijk meer foto's van dit project...
 
Bekijk meer foto's van dit project...
 
Bekijk meer foto's van dit project...
 
Bekijk meer foto's van dit project...